Logo SchilderFactory

SchilderFactory: Initiatief van Lyda Bekker; beeldend kunstenaar en docent

Voor bedrijven en particulieren organiseren wij schilderworkshops, cursussen en arrangementen. In een ochtend, middag of avond maak je kennis met kunst; iedereen leert iets over kleur, vorm, schilderen en het kunstenaarsbestaan.

schilderworkshop

Maatwerk

Een schilderworkshop bij SchilderFactory duurt over
het algemeen een dagdeel
(2,5 tot 3 uur). Korter of langer kan natuurlijk altijd. Meestal maakt elke deelnemer een individueel schilderij, ook kunt u met een groep aan één groot doek werken. Bedrijfsthema´s kunnen het schilderonderwerp zijn, maar de natuur of een bepaalde kunststroming kunnen ook als inspiratiebron dienen. Kortom alles kan.
In elk geval maakt u met tips van de docenten een vrolijk en dynamisch schilderij.

Locatie

In het atelier van SchilderFactory kunt u terecht met ca. 10 personen. Voor groepen tot 20 personen gebruiken we het atelier van het LAK. Ook kunt u kiezen voor een schilderworkshop op uw eigen locatie, in dat geval komen wij met verf en ezels naar u toe. Alternatieve locaties zijn bespreekbaar.

Materiaal

SchilderFactory vindt kwaliteit zeer belangrijk. We werken dan ook met professionele acrylverf op doek. Het formaat van de doeken kan variëren.

Prijs

Afhankelijk van de groepsgrootte, locatie en overige wensen kunnen wij een prijsopgave voor u maken. Per mail kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen om wensen en mogelijkheden te bespreken en een offerte op te vragen. info@SchilderFactory.nl

Adres

Atelier SchilderFactory
Haagweg 4
2301 EA LEIDEN
T: 06 - 141 781 98
E: info@schilderfactory.nl

© 2009 — ontwerpmee.nl